Pages

Sunday, June 3, 2012

Study Week

Salam Harapan kepada semua penghuni!! Tepat hari jumaat yang lepas bersamaan 1 Jun 2012 telah bermulanya cuti kita..tapi cuti bermakna la,ye x?haha...minggu study week ni lah mse nye kita nak relek2 baca buku tanpa gangguan kuliah or tuto yang membosankan..ngeh3..(well,kalo ikut org yg b'cerita ni la..xtaw la kot2 hangpa punya kelas menyeronokkan!!)..baguih la kalo seronok..hehe.. well, diharap berjaya lah kita semua menghabiskan segala chapter yang bakal keluar dalam final nanti..bagi sesiapa yang xde paper final, selamat merdeka diucapkan sekarang..n for sesapa yang berlambak paper finalnye(sama mcm saya), ready2 kan lah segala ilmu yg perlu utk m'jawab segala p'masalahan paper final nanti..jgn korang tanya balik soalan final 2 dah la..mkne nye,xstudy la 2 ye x?kui3.. nway, nak ucapkan gudluck to all n hope we'll be fine to answer all the question..don't leave your paper blank..if u don't know how to answer, just write anything..haha..sounds like teacher la pulok!!itu pesan sir azmi saya dalam kelas operating system..hehe.. emmm...tu jela kot..pale pon tgh pusing2 ni ngadap laptop dr pg smpi la ni dh kul 5 pg blk..adoi!!so, korang buat elok2 masa final keyh?gudluck!! ALL THE BEST TO ALL....>_<..